Demane la cançó de...

diumenge, 30 de setembre del 2012

La tardor

Esta setmana també aprendrem noves cançons, com esta. A qui li sona? La canço que jo conec, de Dàmaris Gelabert.




I ara que estic pensant, no ens hem presentat... Molts ja ho sabeu, però els qui no, vos conte que en En clau de lluna trobareu algunes de les activitats que fem, cançons que cantem, danses que ballem, músiques que toquem i escoltem a l'aula de música del CEIP Lluis Vives de Benaguasil (València).

També trobareu altres pensaments, notícies i informacions relacionades amb la música que m'agradaria compartir amb tots vosaltres. El blog està dissenyat especialment per vosaltres, els meus alumnes, per a poder compartir amb cadascún dels que esteu ahí darrere allò que més m'agrada, la música.

Espere que ho passeu bé sempre que investigueu pel blog i que tot el que pose vos servisca per a ser més feliços.

Ana.



I esta setmana canviem d'estil. Ens passem al jazz. Escoltarem esta divertida cançó en estil jazz, la qual podeu seguir a l'enllaç que ací vos deixe.

This jazz man


Tot i que l'escoltarem a classe, podeu tornar-la a sentir des de casa i ballar en la vostra habitació!! No tingueu vergonya...




Després d'uns dies sentint a Coldplay al col·le, vos deixe un enllaç en el que la banda anglesa interpreta la cançó Viva la vida en directe.

http://www.youtube.com/watch?v=VX1eJHE1K_s

Podeu veure un teclat amb les tecles canviades de color i alguns instruments de corda que no són massa habituals en este tipus de música. Fixeu-vos com heu de tocar els timbals... preneu nota!!